УКР РУС

Динамо – Вільяреал: онлайн-трансляція матчу 1/8 ЛЄ – як це було

11 березня 2021 Читать на русском

Динамо приймало Вільяреал 11 березня у першій зустрічі 1/8 фіналу Ліги Європи. Склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Сьома команда Іспанії, яка у Прімері не виграє 8 турів поспіль, проти лідера УПЛ. Де дивитись матч Динамо – Вільяреал онлайн? Зустріч у прямому ефірі на території України показували кілька трансляторів. На просторах мережі це MEGOGO (Volia Football HD 1), а також oll.tv.

Динамо – Вільяреал – 0:2 – відео голів

Пряма трансляція також була на телеканалі "Футбол 1", де о 19:00 запланована передматчева студія "Шлях до Гданська". Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Вільяреал на "Футбол 24", стартував о 19:55. Зустріч старих знайомих. Уперше кияни зіграли з "Жовтою субмариною" ще в Кубку УЄФА. Тоді, у 2005 році динамівці вдома розійшлися миром 0:0, а в гостях поступилися 0:2, тож не змогли пробитися до 1/8 фіналу.

Поєдинок завершився поразкою Динамо з рахунком 0:2.

Вільяреал впевнено переграв Динамо у першому матчі 1/8 ЛЄ – команда Луческу майже без шансів

Відзначаємо повернення і відразу у стартовий склад Циганкова. Віктор травмувався у кубковій грі 8 днів тому, не догравши і тайм проти Колоса. Ще напередодні були сумніви, чи встигне вінгер збірної України повністю відновитися. Порівняно з останнім матчем у чемпіонаті свої місця в основі втрачають Караваєв та Де Пена, натомість виходять саме Циганков і Жерсон Родрігес. Решта без змін, стартовий склад Луческу традиційно дуже стабільний. Емері ротує воротарем, а також робить дві перестановки в основі після дербі з Валенсією. Трігерос і Педраса замінили Еступіньяна та Гомеса.

Динамо: Бущан – Кендзьора, Сирота, Забарний, Миколенко – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Жерсон Родрігес – Бєсєдін

Вільяреал: Рульї – Фойт, Пау Торрес, Альбіоль, Педраса – Трігерос, Капу, Парехо – Чуквезе, Морено, Алькасер