УКР РУС

"Динамо робило усе, що могло": Буяльський – про поразку від Ювентуса у Лізі чемпіонів

21 жовтня 2020 Читать на русском

Півзахисник Динамо Віталій Буяльський висловився щодо програшу від Ювентуса в матчі першого туру ЛЧ.

"Ми грали непогано, організовано, але було видно, що рівень Ювентуса набагато вищий. Ми робили усе, що могли. Думаю, шанси здобути очки у нас були, адже у першому таймі ми грали непогано, а у другому припустилися кількох помилок, пропустили гол, після чого психологічно нам було вже важко.

Динамо – Ювентус: Instat назвав найкращого гравця зустрічі у команді Луческу

Матчі з такими командами у Лізі чемпіонів не можуть навіть порівнюватися з іграми у чемпіонаті України, у нас таких поєдинків немає і, напевне, вони не скоро будуть. Для нас, для кожного футболіста Динамо, це великий досвід зіграти з такими виконавцями, які є в Ювентуса. У них усі футболісти найвищого рівня, тому можу виділити всю команду.

Чи звертались молоді футболісти за порадою? Ні, я сам небагато пограв у Лізі чемпіонів. Ми всі серйозно налаштовувалися і намагалися себе проявити якомога краще не індивідуально, а в плані командної гри, оскільки в таких іграх складно щось зробити самому, а тільки колективно можна виграти.

Вболівальники нас дуже добре підтримували, можу їм тільки подякувати за це. Думаю, їм сподобалася гра. Ми робили усе можливе, щоб найвідданіші вболівальники були задоволені", – цитує слова Віталія Буяльського офіційний сайт Динамо.

Зауважимо, "Стара синьйора" перемогла "біло-синіх" з рахунком 2:0 у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів. 28 жовтня на Динамо очікує протистояння з Ференцварошем.

"Циганков – найбільше розчарування": Динамо знищують і хвалять – реакція на першу поразку Луческу вражає полярністю