УКР РУС

Динамо отримало чотирьох конкурентів у боротьбі за європейського форварда

20 березня 2021 Читать на русском

Перемогти у боротьбі за Крістіана Ловріча "біло-синім" буде непросто – хорватський бомбардир став ласим шматочком для багатьох клубів.

Нападник Крістіан Ловріч – бажана ціль киян. Під час зимового трансферного вікна "біло-сині" намагались підписати хорватського бомбардира, однак, захопившись торгами, в азарті не вклались у дедлайн. Попри це, головний тренер Динамо Мірча Луческу і надалі прагне бачити забивного форварда у своїй команді, тож лідер УПЛ планує вже влітку переманити Ловріча в Україну.

Динамо влітку намагатиметься підписати хорватського форварда – попередня спроба зірвалась в останній момент

Проте, зробити це українцям буде не так вже й просто. За повідомленням видання Fanatik, у "біло-синіх" з'явились серйозні конкуренти. Бачити 25-річного нападника у своїх лавах воліють три турецькі гранди – Фенербахче, Галатасарай і Трабзонспор. Не проти підсилити свій склад Крістіаном також французька Ніцца.

Нагадаємо, у поточному сезоні Ловріч провів за свою команду 24 матчі у всіх турнірах, в яких забив 16 голів і віддав 5 результативних передач. Transfermarkt оцінює гравця у 5,5 млн євро. Контракт футболіста з хорватським клубом чинний до 31 травня 2023 року.

Вільяреал – Динамо: Київ отримує дороговказ ЛЄ – болюче шосе в пекло для команди Луческу, або "Та вийшов, нах*р"