УКР РУС

"Динамо не залишить Десні шансів": Кравець зробив зухвалу заяву на матч УПЛ

10 вересня 2020 Читать на русском

Форвард Динамо Артем Кравець поділився очікуваннями від поєдинку другого туру чемпіонату України проти команди Олександра Рябоконя.

"Я дивився матчі Динамо з Десною минулого сезону, а також спостерігав за товариською зустріччю цих команд, яка відбулася вже після призначення Мірчі Луческу головним тренером, і можу сказати, що команда дійсно хороша та непроста – недаремно чернігівці пробилися у єврокубки.

Динамо – Десна: Литовка пророкує чернігівцям непросту дуель

З ними буде однозначно нелегко, але те, що я бачу на наших тренуваннях та відчуваю по хлопцях, по їхньому налаштуванню, свідчить про те, що ми не залишимо чернігівцям шансів. Звісно, за умови, що ми зіграємо у свою силу, у чому я впевнений. Оскільки ми ставимо перед собою максимальні завдання та збираємося боротися за чемпіонство, нам не можна втрачати очки. Однозначно гратимемо на перемогу і зобов’язані досягти успіху.

Зараз кожен футболіст розуміє, що такої боротьби за срібло, як минулого сезону, бути не повинно. Динамо має змагатися лише за перше місце, за чемпіонство, а друге місце – це невдача для команди. Я з великою повагою ставлюся до Десни, яка останніми роками значно додала та вийшла на новий рівень, але ми – Динамо і маємо перемагати, тут двох поглядів бути не може", – цитує Кравця офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, поєдинок між Динамо та Десною відбудеться вже завтра, 11 вересня. Початок зустрічі о 19:00.

"Луческу будує Реал у Динамо": реакція Срни на фіаско Шахтаря, чому Шевченко найкращий у світі і "кидок" Суркіса