УКР РУС

Динамо – Зоря – 3:1 – відео голів та огляд матчу, який зробив киян фаворитами в боротьбі за друге місце

16 липня 2020 Читать на русском

Динамо здолало Зорю у центральному матчі 31 туру УПЛ. Дивіться відео голів та огляд матчу Динамо – Зоря на "Футбол 24".

Центральний матч 31-го туру УПЛ Динамо – Зоря розпочався о 19:00 на київському НСК Олімпійський. На момент початку гри луганці перебували на другій позиції з відривом від Динамо в одне очко, а Десна, яка йшла четвертою, відставала від Зорі на два залікових бали. Кияни в разі поразки втрачали шанси на ЛЧ, а у випадку перемоги відкривали собі шлях до срібла.

Динамо – Зоря: онлайн-відеотрансляція битви за друге місце в УПЛ

Вже на другій хвилині Зоря вийшла вперед. Банальне вкидання аута поставило у пастку захисників Динамо, які не зорієнтувалися в ситуації, випустивши Громова віч-на-віч із Бущаном. Екс-динамівець свій шанс не змарнував, пробивши повз голкіпера. 0:1 – команда Скрипника шокувала Динамо.

Втім, вже на 14-й та 15-й хвилинах кияни забили двічі у відповідь. Відзначилися Циганков та Сидорчук. В обох випадках асистував Віталій Буяльський. Спершу Циганков розстріляв Мацапуру (номінально четвертого кіпера Зорі) ударом з лінії воротарського, зрівнявши рахунок, а тут же Сидорчук ударом з кута штрафного вдруге вразив ворота Зорі. Кияни швидко перевернули хід гри після провального початку поєдинку.

Ще в першому таймі підопічні Михайличенка забили знову. Назарій Русин, який на 11-й хвилині замінив травмованого Вербіча, пробив по воротах, але Віталій Вернидуб заблокував його спробу. Втім, першим на м'ячі був Циганков, який ударом головою у протихід голкіперу зробив рахунок 3:1.

У другому таймі голів більше не було. Динамо здобуло вкрай важливу перемогу та вийшло на друге місце УПЛ. В заключному турі киянам достатньо не програти Колосу, а Зорю очікує битва з Десною, яка визначить бронзового призера.

Динамо впевнено перемогло Зорю за тайм – кияни піднялися на другу позицію в УПЛ