УКР РУС

Динамо – Шахтар Солігорськ: онлайн-трансляція матчу проти команди Григорчука

21 січня 2021 Читать на русском

Динамо та Шахтар Солігорськ зійшлися у товариській зустрічі 21 січня 2021 року. Склади та онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Після матчу, в якому Динамо не завдало жодного удару в площину воріт лідера чемпіонату Польщі та не створило достатньо нагод навіть на 1 очікуваний гол, чекаємо на реабілітацію. Розмови про різну стадію підготовки тепер не пройдуть – команда Романа Григорчука вирушила в ОАЕ ще пізніше за киян. Чинні чемпіони Білорусі 2020 лише в березні відновлять офіційні виступи, тому тут уже перевага має бути на боці підопічних Луческу.

Динамо – Легія: Луческу починає рік з поразки – приїзд екс-форварда Шахтаря не на фарт, камбек родом з 2019-го

Динамо – Шахтар Солігорськ: дивитись матч онлайн – трансляція 21 01 2021

Порівняно з грою проти Легії Луческу зробив чимало змін. Свої місця у старті, хоч це все наразі і доволі умовно, зберегли лише Миколенко і Бєсєдін. Натомість вперше у 2021 році за київський клуб зіграють Нещерет, Попов і Лєднєв. Решта футболістів виходили на 2 тайм першого спарингу поточних зборів. Залишаються поза межами заявки претенденти на основу Шапаренко та Тимчик, які проходять процес відновлення від пошкоджень.

Динамо: Нещерет – Караваєв, Сирота, Попов, Миколенко – Андрієвський, Шепелєв – Родрігес, Лєднєв, Де Пена – Бєсєдін

Запасні: Бущан, Бойко, Забарний, Кендзьора, Шабанов, Сідклей, Сидорчук, Циганков, Буяльський, Дуелунд, Клейтон, Ванат, Супряга