УКР РУС

Динамо – Шахтар: онлайн-трансляція матчу УПЛ – як це було

8 листопада 2020 Читать на русском

Динамо Київ приймало Шахтар 8 листопада в 9 турі УПЛ 2020/21. Склади та онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Мабуть, найскладніше випробування Луческу за місяці в Києві. Де дивитися матч Динамо – Шахтар онлайн? Пряма трансляція на каналі "2+2". Крім цього, гру показували Youtube-канали Football Hub (о 16:00 там стартувала передматчева студія) та київського клубу. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Шахтар на "Футбол 24", стартував о 17:00. Динамо залишилося без 15 гравців основного складу: 3 травмовані та 12 заражених коронавірусом. Відтак на лаві запасних киян лише 19-річний воротар молодіжки і 4 польові гравці, двоє з яких ще не грали в офіційних матчах сезону. Команда Луческу очолювала УПЛ, пройшовши 8 турів без поразок. Підопічні Каштру відстали на 4 бали, але теж нікому не програвали у чемпіонаті.

Шахтар у більшості розгромив Динамо і скоротив розрив у матчі УПЛ – Луческу зазнав першої поразки на внутрішній арені

Поєдинок завершився перемогою Шахтаря з рахунком 3:0. При цьому кияни грали в меншості весь другий тайм після вилучення Сидорчука.

Динамо – Шахтар: дивитись матч онлайн – трансляція 8 11 2020

Динамо: Нещерет – Кендзьора, Забарний, Попов, Шабанов – Андрієвський, Сидорчук (к) – Циганков, Буяльський, Жерсон – Вербіч

Запасні: Моргун, Сирота, Де Пена, Клейтон, Русин

Шахтар: Трубін – Додо, Хочолава, Матвієнко, Корнієнко – Степаненко (к), Антоніо – Тете, Марлос, Тайсон – Мораєс

Запасні: Пятов, Сіпріано, Болбат, Бондар, Майкон, Коваленко, Соломон, Патрік, Фернандо