УКР РУС

Динамо – Ференцварош: де дивитись матч Ліги чемпіонів, який вирішить усе

7 грудня 2020 Читать на русском

Динамо Київ приймає Ференцварош 8 грудня у 6-му турі Ліги чемпіонів. Де дивитись матч онлайн, підкаже на "Футбол 24".

Фінал для команди Мірчі Луческу за путівку до Ліги Європи. Битва проти свого колишнього тренера Сергія Реброва вирішить головне питання – чи гратимуть кияни навесні в єврокубках. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Ференцварош на "Футбол 24", стартує 8 грудня о 22:00. Обидві команди ведуть боротьбу за 3 місце групи G, яке дасть право зіграти в 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинок першого кола між цими суперниками завершився миром (2:2). Київ примудрився втратити 2 голи переваги.

Динамо – Ференцварош: прогноз на вирішальний матч ЛЧ

За інші 4 тури проти Ювентуса та Барселони команди очок не набирали, хоча по разу були близькі до сенсації. Відтак для заповітної 3 сходинки Динамо достатньо навіть нічиєї з рахунком 0:0, 1:1 або 2:2. За такого розкладу кияни обійдуть Ференцварош завдяки кращим результатам в особистих матчах або різниці голів. Якщо ж буде нічия 3:3 і вище або виграє команда Реброва, то саме "Фраді" продовжать єврокубковий сезон, а підопічні Луческу зосередяться на боротьбі за золото УПЛ.

Динамо – Ференцварош: анонс матчу Ліги чемпіонів

За угорців говорить їхня форма. Якщо винести за дужки згадані матчі з топ-клубами Європи, Ференцварош не програв жодного разу за перші 4 місяці сезону в усіх турнірах. Водночас і лідери чемпіонату України відчутно підтягнули свої результати порівняно з минулими роками. Динамівці по-справжньому кинули виклик Шахтарю, програвши з Луческу лише 1 офіційний матч на внутрішній арені. Жоден з нинішніх суперників не бажає покидати єврокубки, тож зустріч старих знайомих набуває шаленої інтриги та величезної ціни.

Де дивитись матч Динамо – Ференцварош онлайн

Гру в Україні традиційно покажуть на кількох платформах. Дивитися матч Динамо – Ференцварош онлайн можна на oll.tv та MEGOGO (Volia Football 1 HD) за підпискою. Крім цього, пряма трансляція відбудеться на каналі "Футбол 1", початок за 5 хвилин до стартового свистка. Там же о 21:00 стартує передматчева студія "Ніч Ліги чемпіонів", яка підсумує хід зустрічі відразу після її завершення о 23:55.

Також зустріч у прямому ефірі можна переглянути і в інших країнах, зокрема: Великій Британії (BT Sport Extra 4), Греції (Cosmote Sport 9), Кіпрі (Cytavision Sports 7), Німеччині, Канаді (DAZN), Росії (Матч Футбол 2), Румунії (Digi Sport 3), Португалії (Eleven Sports 6), Італії (Sky Sport 257), Польщі (Polsat Sport Premium 4), Франції (RMC Sport live 8), Угорщині (M4 Sport), Словаччині (Orange Sport 4), Нідерландах (Ziggo Sport Docu) тощо.