УКР РУС

Динамо – Челсі – 0:5 – відео голів та огляд матчу

14 березня 2019 Читать на русском

Динамо розгромно програло Челсі у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи (0:5). Дивіться відео голів та огляд матчу Динамо – Челсі.

Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Челсі на "Футбол 24", стартував о 19:55. У першій грі кияни зазнали розгромної поразки 0:3, тому змушені були забивати мінімум тричі та не пропускати жодного, аби пройти хоча б в овертайм. По суті, команда Хацкевича повинна була створити диво, адже лондонці ніколи у своїй єврокубковій історії не вилітали після домашньої перемоги 3:0.

Челсі розбомбив Динамо і пройшов у чвертьфінал Ліги Європи – найбільша домашня поразка в історії Києва

Вже на 5-й хвилині Олів'є Жиру відкрив рахунок, замкнувши скидку після розіграшу кутового. На 33-й хвилині той же Жиру після класної передачі Маркоса Алонсо оформив дубль.

У компенсований арбітром до першого тайму час Челсі забив втретє і знову зробив це дуже легко. Відзначився Маркос Алонсо.

Динамо – Челсі: онлайн-трансляція матчу Ліги Європи

У другому таймі побиття продовжилось. На 59-й хвилині Жиру після навісу Вілліана зі штрафного пробив Бойка та оформив хет-трик. А на 78-й хвилині Хадсон-Одой забив 5-й гол у ворота Дениса Бойка та поставив крапку в матчі.