УКР РУС

Динамо – Буде-Глімт: онлайн-трансляція матчу проти норвезької сенсації

27 січня 2022 Читать на русском

Динамо та Буде-Глімт зустрілися у фінальному спарингу киян на іспанських зборах. Онлайн-трансляцію матчу дивіться на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Перед цією дуеллю Динамо виграло всі 3 матчі у 2022 році, пропустивши лише раз, а забивши 11. Для Буде-Глімт, який двічі поспіль став чемпіоном Норвегії, це перша контрольна гра після тривалої перерви. Команда, яка не програла жодного разу в групі Ліги конференції з Ромою, Зорею і ЦСКА, готується до плей-офф єврокубкового турніру проти Селтіка. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Буде-Глімт на "Футбол 24" у цій новині, стартував о 12:00.

Динамо не обірвало 26-матчеву безпрограшну серію єврокубкової сенсації – українцю розбили ніс, перша невдача у 2022 році

Тільки захисники Сирота і Вівчаренко знову вийшли у стартовому складі команди Луческу після матчу з Мурсією (3:1). Для останнього це вже третій поспіль спаринг в основі. Заміна Миколенку на лівому фланзі оборони вимальовується все чіткіше? Загалом нинішній стартовий склад близький до оптимального. Хіба що 19-річний центрбек Боль тут авансом. Не зовсім визначеними залишаються і позиції лівого вінгера та нападника, які нині з перших хвилин закривали Вербіч та Вітінью.

Динамо має негайно відпустити 4 українців, Шахтар – 3: піти заради кар'єри і збірної

Стартовий склад Динамо: Бущан – Кендзьора, Боль, Сирота, Вівчаренко – Сидорчук, Шапаренко – Циганков, Буяльський, Вітінью – Вербіч