УКР РУС

Динамо – Бешикташ – 2:3 – відео голів та огляд матчу

24 серпня 2023 Читать на русском

Бешикташ перестріляв Динамо у першій грі плей-офф кваліфікації ЛК 2023/24. Дивіться відео голів на "Футбол 24".

Мірча Луческу проти своєї колишньої команди. Саме очолюючи стамбульських "орлів", вибивав київський клуб із Кубка УЄФА 2002/03. Матч, як і онлайн-трансляція Динамо – Бешикташ на "Футбол 24", стартував о 20:00.

Попри непоганий початок гри Динамо пропустило ближче до кінця першої половини. Традиційна помилка Попова, якому м'яч влучив у руку після удару Мулека. Абубакар реалізував 11-метровий.

Динамо і Бешикташ видали вогняний спектакль у матчі Ліги конференцій – магічні Шапаренко, Караваєв і Волошин проти VAR

Одразу по перерві Динамо зрівняло рахунок, але гол Караваєва скасували через сумнівний офсайд. Проте на 60 хвилині Олександр відзначився результативною дією – класно обігрався з Буяльським на фланзі, знайшов Шапаренка перед штрафним, а Микола поцілив у дальню дев'ятку.

Щастя Динамо тривало недовго: Коллі на 64 хвилині головою вколотив м'яч у ворота Бущана після навісу з кутового. "Біло-сині" миттєво відповіли голом Волошина, який головою перекинув воротаря.

Останні хвилин 10 команди провели на зустрічних курсах, однак забити пощастило саме Бешикташу. Рашіца увірвався в штрафний з правого краю, прибрав м'яч під себе та викотив набігаючому Зайнутдінову, який залишив у дурнях захисників та покотив у дальній кут, забивши вирішальний м'яч.