УКР РУС

Динамо – Зоря: Маркевич спрогнозував підсумок вирішальної битви

16 липня 2020 Читать на русском

Голова комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу 31-го туру між головними претендентами на срібло УПЛ.

"Обидві команди зараз грають досить відкрито. І я не думаю, що вони щось будуть кардинально міняти у своїх планах. Отже, скоріш за все, ми станемо свідками відкритого футболу, де у кожного будуть, фактично, рівні шанси на успіх.

"Матч проти Зорі буде для Динамо кубковим": Головко оцінив шанси обох команд на срібло УПЛ

Відповідальність за результат більше буде тиснути на Динамо. Зоря якщо навіть не візьме друге місце – великої трагедії з цього не буде. А ось для киян це серйозний удар по престижу, по всьому. Думаю, шанси обох команд 50 на 50, вони обидві приблизно однакового рівня.

Проблема Динамо в тому, що команді дуже важко даються голи, надія лише на Вербіча, більше ніхто й не здатний реально загострити дії на вістрі. Кияни зараз дуже серйозно недоукомплектовані. В той же час є футболісти, навколо яких можна будувати гру – крім Вербіча ті самі Буяльський, Циганков, Миколенко. В останньому матчі проти Олександрії він не грав, це було дуже погано. Ну і ми бачимо, що багато чого залежить від того, в якому стані перебуває Циганков. Втім, тут така гра, що абсолютно всім динамівцям треба вийти і зіграти через не можу", – сказав Маркевич у коментарі виданню Footboom.

Нагадаємо, після 30-ти турів підопічні Михайличенка посідають у турнірній таблиці УПЛ третю сходинку, набравши 56 очок. На один пункт їх випереджає луганська Зоря, з якою "біло-сині" в очному протистоянні зустрінуться вже сьогодні, 16 липня. Початок матчу о 19:00.

Динамо – Зоря: анонс матчу за друге місце УПЛ