УКР РУС

Динамо – Зоря: Караваєв оцінив свою колишню команду перед центральним матчем 17 туру УПЛ

5 грудня 2019 Читать на русском

Півзахисник Динамо Олександр Караваєв поділився своїми очікуваннями від 17-го туру УПЛ, у якому він зустрінеться зі своєю колишньою командою.

"Звичайно, це особливе протистояння для мене. Зоря – це команда, у якій я провів п'ять років. Особливі спогади та емоції. Готуємося, як до звичайної гри. Розуміємо, що це сильний суперник, оскільки вони демонструють хороший футбол. Змінився тренер і заграли зовсім по-іншому.

Миколенко може пропустити матч проти Зорі – захисник не тренується у загальній групі Динамо

Хлопці тактично підковані. В основному, багато пасів у середній зоні поля, вертикальні передачі, добре розкривають зони. Плюс сильні фланги. Ми все це розберемо і будемо знати, як грати проти них. Ось є два дні ще, будемо вивчати. Самі усвідомлюємо, що за суперник. Плюс тренери нам розповідають, є теоретичні заняття.

Це супер, що будуть уболівальники! Адже це завжди додатковий заряд емоцій і стимул. Хочу лише сказати спасибі, що вони приходять нас підтримувати, навіть коли холодно на вулиці", – цитує Караваєва офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо прийме Зорю у неділю, 8-го грудня. Наразі "біло-сині" посідають друге місце в турнірній таблиці УПЛ, випереджаючи команду Віктора Скрипника на 2 очки.

"У Зорі мене називають "Хижаком": Назарій Русин – про методи Скрипника, червону картку і Динамо