УКР РУС

Динамо – Зоря: Бакалов оцінив шанси команд на перемогу в очній зустрічі

15 липня 2020 Читать на русском

Колишній тренер Руха та низки українських клубів Юрій Бакалов поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку між Динамо та Зорею.

"Очікую на цікавий безкомпромісний поєдинок – боротьба за друге місце вийшла на фінішну пряму. Перевага по грі не віддаю жодної з команд. І у Динамо, і у Зорі є свої проблеми. Для "біло-синіх" останні тижні пройшли в насиченому графіку. Підопічні Михайличенка виграли Кубок України, але в чемпіонаті їх переслідують невдачі. У психологічному і фізичному плані, на мій погляд, киянам зараз складніше.

Динамо – Зоря: прогноз на вирішальний бій за Лігу чемпіонів

Але Динамо має досвідчених виконавців, більш стабільний склад. Не беруся спрогнозувати найближчий матч. На мій погляд, все вирішиться в останньому турі, як би не склалася найближча гра конкурентів. І це добре для уболівальників – інтрига збережеться до кінця", – поділився Бакалов у коментарі FootBoom.

Нагадаємо, що команди підходять до поєдинку на сусідніх позиціях – Зоря з 57 очками розташувалась на 2-му місці, а Динамо з 56 пунктами третє. Додамо, що матч відбудеться завтра, 16 липня, початок о 19:30.

Зоря, Динамо чи Десна – хто потрапить в Лігу чемпіонів, всі розклади на фініш УПЛ і погана прикмета