УКР РУС

Динамо – Гент: Караваєв знайшов позитив у провальному другому таймі киян

30 вересня 2020 Читать на русском

Півзахисник Динамо Олександр Караваєв поділився емоціями після неоднозначного розгрому "біло-синіх" над бельгійською командою (3:0).

"Ми цього чекали, ми до цього прагнули. Це було одне з наших головних завдань: добре стартувати в чемпіонаті України та вийти до групового етапу Ліги чемпіонів.

Динамо – Гент – 3:0 – відео голів та огляд матчу

Звичайно, ми розуміємо, що перший тайм і другий відрізнялися. У першому таймі виконали все, що від нас вимагав тренер. Особливо в перші 20-30 хвилин, коли забили голи, домінували на полі, вели гру. Але потім ми трохи втратили нитки гри.

У другому таймі також швидко забили гол, могли забити ще. А потім почали йти в непотрібну авантюру, втрачати м'ячі. Було якесь непорозуміння. Потрібно це покращувати. Я вважаю, що ми це можемо швидко припинити. Ми побачили, над чим потрібно працювати. Тепер зробимо висновки і в подальших іграх не будемо припускатися цих помилок", – цитує Караваєва офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, кияни у матчі-відповіді плей-офф Ліги чемпіонів на власному полі здолали Гент (3:0) і вперше за останні чотири роки пробились до групового раунду найпрестижнішого єврокубкового турніру.

Динамо – Гент: ЛЧ історична, нешаблонна – Бущан проситься на №1 збірної, жах Пластуна і лідерів киян, феномен Луческу