УКР РУС

Динамо – Десна: Луческу відзначив головний негатив перед поєдинком Ліги чемпіонів

11 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу поділився враженнями від матчу 2-го туру УПЛ проти Десни.

"Не забили, бо забракло удачі. Моменти були, кілька стійок. Час тиснув на нас – ми приймали неправильні рішення, помилялися. Команда зіграла дуже добре. Не вистачило тільки гола. Готуємося вже до наступної гри.

Перша втрата очок Луческу і суддівський скандал у відеоогляді матчу Динамо – Десна

Десна добре почала, але потім ми перехопили ініціативу та домінували. Ми грали проти команди, яка знала, чого вона хоче і за що вона бореться. Десна вміло збивала нас з ритму, хоч ми й домінували. Всі захисники зіграли добре. Можливо, гірше під час комбінаційної гри виглядав Караваєв.

Позитив – дебют молодого Забарного. Я сміливо ввів його у гру, а він віддячив дуже впевненим виступом. Головний негатив – травма Тимчика, скоріш за все, він вилетів надовго. Лікар сказав, що важка травма. Це моє "везіння". Шість травмованих ще з минулого чемпіонату, дехто тільки почав тренуватися.

АЗ – дуже сильна та мобільна команда. У них набагато менше проблем. Вони відпочили, грали контрольні матчі. Важкий суперник, потрібно добре підготуватися та добре виступити", – поділився Луческу у коментарі FootballHub.

Зазначимо, що кияни не змогли обіграти Десну в матчі 2-го туру УПЛ – команди розійшлись безгольовою нічиєю.

Динамо втратило очки з Десною вдома – перша невдача Луческу перед стартом в ЛЧ