УКР РУС

Динамо – Бенфіка: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу – про крок вперед у ЛЧ і помилки попередніх тренерів клубу

13 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер Динамо відповів на запитання журналістів напередодні поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів проти Бенфіки.

"Чи приділятиму особливу увагу Яремчуку? У Бенфіці не один Яремчук в нападі. Там є і Рамос, і Нуньєс, і Сеферовіч. Я не знаю, кого поставить тренер, чи ризикне випустити Яремчука в гостях проти колишньої команди. І це не настільки важливо.

Бенфіка зараз переживає хороший період: лідирує в чемпіонаті Португалії, має класного тренера, який 25 років працює на високому рівні. Я з ним не грав, але добре знаю його з зустрічей у Ньйоні на з'їздах УЄФА.

Луческу не дозволяє нам розслаблятись, на Динамо очікує найважливіший матч Ліги чемпіонів, – Сидорчук

Нас чекає важка гра, важкий суперник. Сподіваємося на допомогу вболівальників. Дуже потрібна підтримка. Чекаємо повний стадіон. Проти нас досвідчена команда, майже всі гравці мають великий досвід міжнародних матчів.

А в нас молоді гравці, які сповнені ентузіазму і хочуть проявити себе. Якщо минулого року ми просто повернулися після 5 років у Лігу чемпіонів, то тепер хочемо зробити крок вперед, хочемо досягти більшого в Європі.

Критика Караваєва від тренера збірної? Професіональні футболісти мусять проходити через складні моменти, у них кожен 3-4 день іспит. Хто думає про вчорашній матч, той не має перспектив. У Караваєва жодних проблем.

Буяльський вчора провів перше тренування в загальній групі. Щодо нього я ще не прийняв рішення. Але знаючи його характер, можу сказати, що він гратиме на максимумі. Шкуріну потрібен час. Я задоволений, як він грає. Динамічний. Чекаємо також на Раміреса. Всі вони до повернення Бєсєдіна повинні викладатися на повну.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Żubrówka – відкрий легенду! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Вітінью? Жоден бразилець не може адаптуватися з першого дня. Потрібен час. Інше життя, інший менталітет. Жоден мій бразильський гравець у Шахтарі не заграв відразу. Можливо, за виключенням Ілсінью, який вже був старшим. Всім іншим знадобилася адаптація. Але потім починали грати не через те, що за них заплатили гроші, а через те, що були кращими. Вони приймали мою філософію. Вітінью потрібен час, він ще себе покаже.

Можу провести паралель. Коли я працював у Шахтарі, Динамо купувало хороших якісних молодих гравців з Бразилії, але після 3-4 невдалих матчів їх садили в запас. Це неправильно. Люди приїжджають з іншого континенту. У них нове життя. У мене в Шахтарі дехто починав грати на третій рік. А до того часу завдання вирішують досвідчені футболісти", – сказав Мірча Луческу.

Нагадаємо, у першому турі групового етапу ЛЧ Динамо приймає Бенфіку, матч запланований на 14 вересня, початок о 22:00.

Металіст 1925 – Динамо: Шкурін приголомшує, українець марнує довіру Луческу, а 3 старі герої запалюють у матчі УПЛ