УКР РУС

Динамо – Баварія: Єзерський назвав гравця, який має зіграти на вістрі атаки у матчі Ліги чемпіонів

22 листопада 2021 Читать на русском

Колишній захисник збірної України Володимир Єзерський поділився очікуваннями від матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Баварії.

"Динамівцям не варто звертати увагу на кадрові проблеми Баварії, це лише розслаблює. На відміну від мюнхенців, кияни ще не вирішили питання із завоюванням путівки в єврокубкову весну. Динамівцям потрібно налаштовуватися лише на перемогу, лише максимальна мотивація та концентрація можуть стати вагомою підмогою.

Динамо – Баварія: мюнхенці оголосили заявку на матч Ліги чемпіонів зі значними втратами

Звичайно, не може не турбувати, що динамівцям ніяк не вдається вирішити проблему із забивним центральним нападником. Все ж, якби була моя воля, я поставив би завтра вперед універсала Дениса Гармаша. Його досвід, вміння опинятися в потрібний момент у потрібному місці повинні стати в нагоді. І ще я дуже сподіваюся на підтримку 12 гравця – уболівальників", – поділився Єзереський у коментарі meta-ratings.

Додамо, що Динамо після 4 турів Ліги чемпіонів йде останнім у групі E з одним очком і нулем забитих м'ячів. Баварія зі стовідсотковими показниками очолює квартет і вже гарантувала собі місце в плей-офф. Перша зустріч суперників завершилася розгромом киян.

Динамо – Баварія: прес-конференція Мірчі Луческу – про проблеми Мюнхена, мотивацію та орендованих