УКР РУС

Динамо – Барселона: екс-гравець киян вказав на слабкі місця іспанського гранда

23 листопада 2020 Читать на русском

Колишній хавбек Динамо Василь Кардаш поділився думками щодо матчу Ліги чемпіонів проти Барси.

"Перед першою зустріччю цих команд в Барселоні я говорив, що героєм матчу може стати юний воротар Динамо Руслан Нещерет. Так і вийшло. Завтра у воротах буде Георгій Бущан, у нього теж буде чудовий шанс голосно заявити про себе. Думаю, що поєдинок буде складним для обох команд.

Динамо – Барселона: передматчева прес-конференція Мірчі Луческу – чому відсутність Мессі не дає великої переваги киянам

Барселона останнім часом не вражає на внутрішній арені, у Мессі був спад, тому він і до Києва не приїхав. Однак Барселона залишається топ-командою, яка в ключовий момент може зібратися, як це було в недавньому поєдинку Ліги чемпіонів з Ювентусом. Тому не варто перебільшувати кадрові проблеми іспанського гранда, у якого більш ніж достатньо зіркових виконавців. А погіршення результатів я б пояснив, скоріше, непорозумінням на тренерському містку.

Однак фаворитом все одно залишається Барселона. На мій погляд, завтра домінування іспанців в контролі над м'ячем буде відчутним. Динамівцям треба буде шукати свій шанс у компактних діях на своїй половині поля, у гострих контрвипадах, домашніх заготовках при розіграші стандартів. В організації гри в обороні Барселона не безгрішна, цим необхідно скористатися. Переконаний, що завтрашній склад Динамо буде майже таким же, що і в останньому календарному матчі з Інгульцем.

Динамівцям може допомогти їхня розкутість, адже у разі поразки нічого страшного не станеться. Все ж рівень Барселони значно вищий. І, граючи в своє задоволення, кияни можуть сильно ускладнити життя каталонцям", – цитує Кардаша Meta-ratings.com.ua.

Нагадаємо, 24 листопада Динамо прийматиме Барселону в рамках 4-го туру групового етапу ЛЧ, початок о 22:00.

Мессі не зіграє проти Динамо, і це може бути проблемою для Луческу – є лише один ключ до перемоги