УКР РУС

Динамо – Барселона: доступ на матч Ліги чемпіонів обмежать через COVID-19

29 жовтня 2021 Читать на русском

Київське Динамо поширило пам'ятку для вболівальників, які збираються відвідати поєдинок 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти іспанської Барселони.

Переведення Києва до "червоного" рівня епідеміологічної небезпеки зумовить низку обмежень для глядачів, повідомляє офіційний сайт клубу.

Динамо – Барселона: Педрі пропустить і матч в Києві

Доступ на трибуни буде дозволено лише за наявності одного з документів: негативного результату тестування на COVID-19, яке проведене не більш як за 72 години матчу, негативного результату експрес-тесту, яке проведене не більш як за 72 години до матчу, документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від коронавірусу або документа, що підтверджує одужання особи від COVID-19

Зарядись енергією футболу, переглядаючи улюблені матчі ЛЧ разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Перевірка буде здійснюватися перед входом на арену. Зазначена вимога не поширюється на осіб, які не досягли 18 років. Крім того, під час перебування на території стадіону глядачі зобов’язані використовувати засоби індивідуального захисту, які закривають ніс і рот.

До слова, матч Динамо – Барселона відбудеться у вівторок, 2 листопада. Початок поєдинку о 22:00. Після трьох турів український гранд набрав 1 очко, а каталонці мають в активі 3 пункти.

Пройшов школу Кройфа, страждав з ван Галом і ганьбився проти Динамо – Барса обрала тренера, який підстрахує Хаві у Києві