УКР РУС

Динамо – АЗ: Метревелі розкритикував виступ команди Луческу в Лізі чемпіонів

21 вересня 2020 Читать на русском

Футбольний експерт Михайло Метревелі поділився враженнями від матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Динамо – АЗ.

"Є валідольні матчі, а це був димедрольний. Особливо в першому таймі можна було заснути. Що АЗ, що Динамо в футбол не грали. Луческу сказав, що команди зіграли в дуже тактичний футбол, ледь не на рівні Моцарта. Мовляв, не всі можуть зрозуміти його ходи. Насправді, була нудна гра в першому таймі. У другому трохи пожвавилися, забили гол і пішла гра більш-менш на зустрічних курсах.

Динамо – АЗ: Алкмаар попався в сіті Луческу – Шапаренко і Жерсон завели, героїзм приніс битву за ЛЧ з екс-динамівцями

Бентежить те, що ти звикаєш до манери гри Динамо протягом довгих років, згадуєш переможні матчі, а зараз складається враження, що це не Динамо, а якась підміна. Не те, що це критика Луческу, але було очікувано, що він змінить стиль. Скільки потрібно буде часу на те, щоб в атаці команда заграла більш яскраво, і це було не нудно дивитися?" – поділився Метревелі в ефірі Великого футболу.

Нагадаємо, підопічні Луческу перемогли АЗ у 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів (2:0) завдяки голам Родрігеса та Шапаренка. У раунді плей-офф, який складатиметься з двох матчів, Динамо зустрінеться з бельгійським Гентом. Перший поєдинок відбудеться 23 вересня, початок о 22:00.

"Спасибі, Мірча! Ти – крутий!": найгірший у Динамо, нерви Суркіса і привид попередників у перемозі над АЗ