УКР РУС

"Дідько, скільки це ще триватиме?": батько Неймара вибухнув після чергового звірячого фолу проти сина

15 грудня 2020 Читать на русском

Неймар-старший обурений через постійну брудну гру суперників проти зірки ПСЖ.

"Дідько, скільки це ще триватиме? Про це так давно говорять, так давно ми знаємо про це насилля! Чому б не свистіти відразу, чому треба завжди чекати 7,8,9-го фолу? Хіба потрібно дивитися VAR, щоб побачити це насилля, цю жорстокість? Хіба так потрібно когось скривдити, щоб відновити справедливість?

Неймар опублікував спільне фото з Мессі та анонсував зустріч з лідером Барселони

Гравець бездумно кидається "ножицями" під ноги, збиває іншого, який навіть не може захиститися... Цього не помічають протягом усієї гри, коли Неймар зазнає традиційної "зливи" фолів, і завжди жорстоких. Таке ставлення "годує" таких гравців і їхні методи. Футбол дійсно програє від цього... Як довго страждатиме невинна жертва? Все залежить від тих, хто керує грою... хто має можливість захищати... Еххххххххх... Що нам залишається робити? Я сподіваюся, що Бог піклується про нас", – написав Неймар-старший в Instagram.

Нагадаємо, наприкінці поєдинку ПСЖ – Ліон (0:1) хавбек гостей Тьяго Мендес у жорсткому підкаті зніс Неймара. Бразилець покидав поле на ношах зі сльозами, але, як виявилося, уникнув перелому.

Провальне дербі Манчестера, дебютний гол Маліновського, фатальне для Фавра фіаско Борусії Д – огляд вікенду