УКР РУС

"Деяким виконавцям не вистачило досвіду і аналітики": Ващук помітив різкі зміни у грі збірної України

16 листопада 2020 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Владислав Ващук позитивно оцінив виступ команди Шевченка у матчі Ліги націй проти Німеччини (1:3).

"Наші проти Німеччини грали дуже і дуже смачно, але не вистачало перчинки, скажімо так. Україна вже давно так не грала. В якихось окремих моментах нашим деяким виконавцям не вистачило досвіду і аналітики. В епізодах з пропущеними м'ячами невчасно виходили з тієї чи іншої ситуації. Німці вичавили максимум з тих моментів, які з'являлися у них.

Німеччина – Україна – 3:1 – відео голів і огляд матчу

Але Україна грала дуже гідно, смачно і перспективно. Втім, пора вже давати результат. Все-таки це можливо. Хлопці вже пограли з Іспанією, Німеччиною, з якою вели в рахунку. Хлопці розуміють, що вони можуть перемагати незалежно від того, як діє на обставини пандемія.

І в цій непростій ситуації важливу роль зіграв тренерський штаб Андрія Шевченка. Вони виконали величезну роботу, щоб ми не залежали від того, скільки провідних гравців вибуло і скільки в складі молодих футболістів. Хлопці грали саме так, як їм сказав головний тренер", – резюмував Ващук у коментарі Meta-ratings.

Чемпіони світу з "не соромно за поразку", або Печальне іспанське г**но – чому Рамос створив Україні серйозну проблему