УКР РУС

Десна не зіграє єврокубкові матчі у Чернігові – спортивний директор клубу озвучив можливі варіанти

16 липня 2020 Читать на русском

Очільник Десни Вадим Мельник розповів про найближчі плани клубу.

"Думаю, до кінця ще ніхто не розуміє, яке це досягнення для клубу. Я прийшов у Десну ще гравцем, тоді вона виступала у Другій лізі, а зараз ми домоглися виконання нашої мрії.

Маркевич: Ні Динамо, ні Зоря, ні Десна не готові до Ліги чемпіонів

Ми не збираємося зупинятися на досягнутому, тому команда намагатиметься піднятися ще вище у турнірній таблиці. Ми не приховуємо, що хочемо завоювати медалі.

Де Десна гратиме єврокубкові матчі? На жаль, це буде не у Чернігові. Кваліфікацію можна зіграти на Оболонь-Арені, стадіоні Динамо ім. В. Лобановського. Груповий раунд можуть прийняти НСК Олімпійський, Арена-Львів, Дніпро-Арена і стадіон Чорноморець. Зараз опрацьовуються різні варіанти, але остаточного рішення поки немає.

Щодо реконструкції домашнього стадіону Десни... Точних термінів сказати не можу. Питання вирішується, адже стадіон не належить місту – це державний об'єкт", – сказав Мельник у коментарі виданню Zbirna.com.

Нагадаємо, після 30-ти турів Десна з 55 очками посідає четверту сходинку турнірної таблиці УПЛ, відстаючи від Зорі та Динамо на два і один пункт відповідно. Підопічні Шарана з 45 балами – п'яті.

Десна – Олександрія: анонс матчу УПЛ