УКР РУС

Дентінью назвав головну складову перемоги Шахтаря над Реалом

1 грудня 2020 Читать на русском

Півзахисник "гірників" Дентінью поділився емоціями після перемоги у матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів над "вершковими" (2:0).

"Як мені вдалось знову забити гол Реалу? Слава богу, у мене є удача і щастя грати проти Реала. Я проходив через великі труднощі, але моя сім'я мене завжди підтримувала. Я багато працював і віддавався, щоб у мене була така можливість. Бог завжди був зі мною на моєму боці і я дуже щасливий, що забив гол. Щасливий перемозі.

Шахтар – Реал: післяматчева прес-конференція Зінедіна Зідана – про можливу відставку та несправедливу поразку в Києві

Ми всі засмучені через травму Мораєса, але в такій грі, проти такого суперника мотивація не потрібна. У цій грі ти просто повинен бути заведений на 100%. І той, хто грає, і той, хто сидить на лавці. Я був готовий в той момент, коли знадобився, щоб вийти і забити гол і дуже щасливий перемозі.

Неоднозначний епізод за участю Варана... Чи зіграв він чисто в м'яч? Я думаю, що я перший торкнувся сфери. Думаю, це був нормальний момент. Я пішов в м'яч, він торкнувся мене. Він заслуговував на картку, але найголовніше, що він не травмував мене. Я продовжив грати. Наша команда провела чудову гру. Нам дуже потрібна була ця перемога, для наших уболівальників. Особливо після двох поганих матчів у Лізі чемпіонів. Ми сьогодні показали силу Шахтаря.

Наша команда віддавалася з першої хвилини. Ми відмінно опікали, створювали моменти. Після того як забили, вони трохи більше відкрилися. Це дозволило нам проводити більше контратак, ми намагалися забити ще один гол. І слава Богу вийшов Соломон, йому вдалося оформити другий м'яч у ворота Реала і ми змогли перемогти", – сказав Дентінью у післяматчевому коментарі каналу "Футбол".

Нагадаємо, "гірники" вдруге у цьому розіграші Ліги чемпіонів зуміли перемогти підопічних Зідана і піднялись на другу сходинку турнірної таблиці групи В.

Дежавю! Шахтар вдруге прибив Реал і має хороші шанси на плей-офф Ліги чемпіонів