УКР РУС

Денисов оригінально порівняв Луческу з Фергюсоном

27 липня 2020 Читать на русском

Директор каналів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов здивований призначенню Мірчі Луческу головним тренером київського Динамо.

"Тут питання більше не в тому, що в найближчі 10-12 років тренер створить систему в Динамо, адже через кілька днів йому виповниться 75 років. Весь хайп в тому, що тренер з 12-річною історією роботи в Шахтарі прийняв рішення очолити Динамо. Я б порівняв це з тим, що Алекс Фергюсон сьогодні б очолив Манчестер Сіті. Є речі, які потрібно спробувати ніколи не спробувати. Містер якусь межу тут перейшов.

Палкін – про прихід Луческу в Динамо: Його називають Містером, але містери так не роблять

Це було незрозуміло як для уболівальників Шахтаря, так і вболівальників Динамо. Хайп великий, але в Динамо прийшов тренер, який зараз не є тим вогненним і яскравим коучем, який може спрацювати на перспективу. У Динамо багато молодих гравців, це робота на перспективу. А Мірчі – 75. Яка перспектива? Це дивно", – поділився Денисов у ефірі ТРК Україна.

Нагадаємо, Динамо оголосило про призначення Мірчі Луческу на посаду головного тренера 23 липня. Ця подія стала інформаційною бомбою, адже румунський фахівець 12 років очолював донецький Шахтар.

Show must go on, або Чому прихід Луческу в Динамо – це прекрасно