УКР РУС

Денисов анонсував відновлення роботи каналів "Футбол"

23 березня 2022 Читать на русском

Директор телеканалів "Футбол 1/2/3" Олександр Денисов повідомив про відновлення мовлення.

"Друзі, маємо для всіх таку новину. В четвер, 24 березня, о 18:00, ми відновлюємо мовлення "Футболів". Починаємо відразу з прямих трансляцій збірних, згодом додамо в ефір інші турніри та "Футбол News". Будемо намагатися щодня надавати вам позитивний настрій. Він зараз всім нам дуже пнеобхідний.

УЄФА планує заборонити Росії показувати матчі збірних

Канали "Футбол", як і раніше, доступні в кабельних мережах, на платформі Oll.tv та у супутникового оператора Xtra TV. Щоб технічно запустити канали, колектив, за ці декілька днів, зробив майже неможливе. Але військовий час не надає жодних гарантій стабільного мовлення.

Прошу з розумінням поставитися до можливих технічних моментів, як приклад, у разі повітряної тривоги, працівники і коментатори мають залишити робочі місця і йти до бомбосховища, ну і таке інше. Але впевнений, що загалом, пояснювати сьогоднішні реалії нікому з вас не потрібно.

Отже гарна новина, що ми починаємо. Стартуємо з live матчу Ліги націй Молдова – Казахстан, а далі пряма трансляція гри плей-офф до чемпіонату світу Португалія – Туреччина. Приємного! Все буде Україна", – написав Денисов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Росія напала на Україну: Ярмоленко розповів про пекло найближчих у Чернігові, екс-капітан Реала став українцем (LIVE)