УКР РУС

Дебютант збірної України порівняв Реброва і Ротаня: "Для футболіста важливо, коли йому доступно і чітко все пояснюють"

2 грудня 2023 Читать на русском

Український захисник Максим Таловєров поділився емоціями від дебютного виклику в національну збірну.

"Щасливий, що отримав шанс дебютувати за національну збірну. Кожен футболіст мріє захищати кольори головної збірної. Вважаю, що вся команда зіграла достатньо впевнено.

"Таке запрошення від України може бути раз на 1000 років": хавбек європейської збірної очікує на виклик від Реброва

Мене переповнювали позитивні емоції, навіть попри те, що це була контрольна гра. Дебют за збірну додає мені мотивації прогресувати і рухатися вперед. Сподіваюся, що незабаром матиму шанс проявити себе в офіційних матчах.

Вимоги Ротаня і Реброва? Структура гри у цих двох тренерів відрізняється, але є спільні вимоги. Футболіст має викладатися на 300%. Ми розуміємо, що граємо за головну команду країни, тому з налаштуванням і самовіддачею проблем немає. Ребров та Ротань по-своєму бачать футбол. Тренерський штаб все добре пояснює, тому багато часу не треба на адаптацію. Для футболіста важливо, коли йому доступно і чітко все пояснюють", – сказав Таловєров в інтерв'ю сайту UA-Football.

Нагадаємо, Таловєров дебютував за національну команду України в секретному матчі проти польської Лехії (2:0), але не потрапив у заявку на вирішальний матч відбору до Євро 2024, де команда Реброва зустрічалась з Італією (0:0).

Україна – величезний фаворит: суперкомп'ютер визначив шанси збірної на Євро-2024 після жеребкування