УКР РУС

Дебютант збірної України Іванісеня відзначив високий рівень команди Шевченка

13 листопада 2019 Читать на русском

Хавбек Зорі Дмитро Іванісеня розповів про свої перші тренування у складі збірної України.

Товариські матчі
завершено
-

"У понеділок був день відновлення, багато хлопців ще з'їжджалися, а у вівторок вже пройшла теорія і заняття на полі, на яких я відчув, що таке тренуватися в одній команді з найкращими футболістами країни. Темп, ритм роботи тут набагато швидший.

Україна – Естонія: розклад заходів напередодні товариського матчу

Ні, звичайно Шевченко не казав, чи випустить мене на поле. Але Андрій Миколайович мені багато пояснював, як треба діяти в збірній на моїй позиції, опорного півзахисника. Моя справа – готуватися до гри, а там подивимося.

Я не знаю, чи команда розслаблена через вихід на Євро, оскільки немає з чим порівнювати. Але зараз бачу, що всі сконцентровані і думають про те, як обіграти естонців і сербів.

Збірна України провела перше тренування на зборах – двоє лідерів "синьо-жовтих" займались індивідуально

У будь-якому разі цей поєдинок не буде легким для українців, але наша команда, впевнений, постарається продемонструвати всі свої найкращі якості і з хорошим настроєм повернутися додому", – розповів Іванісеня в інтерв'ю Команда№1.

Нагадаємо, це перший виклик у збірну України для 25-річного півзахисника. Команда Андрія Шевченка готується до матчів проти Естонії (14 листопада) та Сербії (17 листопада).