УКР РУС

Дебют Трубіна за Бенфіку у відеоогляді матчу з Візелою – 2:1

17 вересня 2023 Читать на русском

Український голкіпер Анатолій Трубін вперше зіграв за португальський клуб. Дивіться відео голів та огляд зустрічі на "Футбол 24".

Бенфіка вийшла вперед вже в дебюті матчу: Рафа Сілва протягнув м'яч лівим флангом, увірвався у штрафний і скинув у центр під удар Мусі – сфера рикошетом від захисника залетіла у сітку. За трохи "орли" ледь не подвоїли – оборонець Візели, намагаючись врятувати власні ворота, зрізав м'яч у стійку.

"У Трубіна було не так багато роботи": наставник Бенфіки оцінив дебют українця у Прімейра-лізі

На перерву, однак, гості пішли з перевагою у два голи – Ді Марія зі стандарту красиво поклав під ліву стійку. До слова, у Трубіна у першому тайму роботи було зовсім небагато – можна згадати хіба напівнебезпечний удар над поперечиною.

Після відпочинку українець виконав перший сейв, забравши м'яч після несильного удару суперника. В середині другого тайму арбітр призначив у ворота Трубіна пенальті за фол Аурснеса, який не дозволив супернику головою замкнути подачу у сітку. Анатолій, на жаль, не вгадав напрямок польоту м'яча і завалився у інший кут. Більше особливих загроз біля воріт Бенфіки не виникало.

Трубін дебютував за Бенфіку, пропустив з пенальті та замахнувся на асист – Ді Марія поклав шедевр зі штрафного