УКР РУС

Де Дзербі зухвало грабує Рікельме – доба зволікань коштуватиме 4 млн доларів

8 січня 11:30 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Півзахисник Бока Хуніорс Валентін Барко готується змінити клубну прописку й переїхати в чемпіонат Англії.

Наставник Брайтона Роберто Де Дзербі націлився на 19-річного півзахисника. Як повідомляє Mundo Deportivo, в англійського клубу вже є домовленість з Барко щодо контракту.

Бока Хуніорс оголосила про угоду з новим тренером – його клуб вимагає грошову компенсацію

Президент Бока Хуніорс Хуан Роман Рікельме здивований рішенням молодого таланта. Півзахисник попросив якнайшвидше встановити трансферну ціну, щоб Брайтон міг викупити його. В контракті Барко є пункт про клаусулу, яка становить 10 мільйонів доларів. Утім, в понеділок вона вже становитиме 14 млн. Отже, Брайтону день зволікань коштуватиме 4 млн.

Англійський клуб сподівається, що Бока Хуніорс відпустить Барко за 9 мільйонів доларів, а в угоду буде включено пункт про відсоток з майбутнього перепродажу півзахисника. Контракт Барко з Бокою діє до грудня 2024 року. Клуб намагався його продовжити, але безрезультатно.

За Бока Хуніорс півзахисник відіграв загалом в 35 матчах. В активі Валентіна Барко один гол та чотири результативні передачі.

Сандерленд програв Ньюкаслу вперше за 10 матчів – Русин травмував зірку, бився з велетнем і близький до ефектного асисту