УКР РУС

Де Дзербі вигнав зі складу найкращого бомбардира Брайтона, який влаштував зухвалий демарш

13 січня 2023 Читать на русском

Головний тренер Брайтона Роберто Де Дзербі пояснив, чому універсал Леандро Троссар не брав участі у кількох поспіль матчах.

"Леандро немає у заявці на завтрашню гру проти Ліверпуля. Він дуже добре знає мою думку. Сталася неприємна ситуація на останньому тренуванні перед кубковою грою з Мідлсбро. Коли Троссар зрозумів, що не гратиме, то просто пішов, нічого мені не сказавши. Це недобре. У понеділок я поговорив із ним і пояснив, що мені не подобається таке ставлення.

Лідера Ньюкасла затримали п'яним за кермом – попереду суд

Він дуже добре знає, що якщо хоче грати в моїй команді, то потрібно багато працювати, бігти, бути на правильному шляху. Ми не така велика команда, як Реал або Барселона. Ми – Брайтон, і він повинен працювати, як і інші гравці. Я не знаю, в чому його проблема. Я хочу бути чесним, завжди був відкритий з ним", – наводить слова Де Дзербі Daily Mail.

Додамо, що Троссар зі 7 голами є найкращим бомбардиром Брайтона в АПЛ. Контракт бельгійця завершується влітку, але на тлі скандалу його можуть продати вже цього вікна. Інтерес до універсального хавбека мав Челсі.

Супер, але не герой: як зірка "Дедпула" витягує один із найстаріших клубів світу з англійської "трясовини"