УКР РУС

Де Дзербі порівняв Генк із Шахтарем перед очним протистоянням у Лізі чемпіонів

19 липня 2021 Читать на русском

Головний тренер "гірників" Роберто Де Дзербі поділився своїми спостереженнями про Генк – суперника донеччан у 3-му раунді кваліфікації ЛЧ.

"Якщо ми прагнемо потрапити у групу Ліги чемпіонів, повинні проходити два раунди кваліфікації. Якби нам випав, наприклад, переможець пари ПСВ – Галатасарай, було б так само важко, як і з Генком, адже в Лізі чемпіонів усі ігри дуже складні.

Шахтар – Генк: затверджені дати і час проведення матчів 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Генк – команда, у якій виступають молоді талановиті футболісти. Їхній тренер із Нідерландів. Вони багато грають в атаці. Минулого сезону Генк завершив чемпіонат на другому місці, а кілька днів тому програв Брюгге матч за Суперкубок. Я вважаю, що це міцна команда. Як і Шахтар.

В принципі, без різниці, вдома грати чи на виїзді. Хоча іноді, звісно, різниця таки є, особливо у випадку зі стадіонами, де вболівальники дуже гаряче підтримують свою команду. Щоб пройти, слід провести два гарні матчі, а не один", – цитує Де Дзербі сайт Шахтаря.

До слова, першу зустріч проти Генка "гірники" проведуть на виїзді у Бельгії 3 серпня, матч-відповідь відбудеться рівно за тиждень – 10 числа.

Результати жеребкування 3 раунду кваліфікації ЛЧ 2021/22: Шахтарю пощастило – як це було