УКР РУС

ЧС-2022: тренер збірної Катару відреагував на чутки про підкуп суперників і суддів

19 листопада 2022 Читать на русском

Наставник господарів чемпіонату світу Фелікс Санчес не зважає на всі звинувачення у бік своєї команди.

"Я думаю, що зараз є багато дезінформації. Інтернет – чудовий інструмент, але, гадаю, він також дуже небезпечний. Ми готувалися, тренувалися багато років. Ми разом, ми сильні та згуртовані, і ніхто не зможе нас дестабілізувати цією критикою. Нас це ніяк не торкнеться.

Катар знову в епіцентрі скандалу – ФІФА отримала шокуючу інформацію щодо матчів перед ЧС-2022

Ми дуже схвильовані, мотивовані та щасливі, що граємо на нашому першому чемпіонаті світу. Ми зосереджені на тому, як підготуватися до гри, контролювати свої емоції і ми не беремо до уваги нічого зайвого. Найкраще, що може статися з командою чи окремим гравцем – зберігати спокій, уникати всіляких чуток та галасу навколо себе.

Зрозуміло, що ми не любимо людей, які критикують нашу країну. З футбольної точки зору у нас була чудова підготовка до чемпіонату світу. Усі гравці приїжджають сюди з найвищою мотивацією та настроєм, щоб бути конкурентоспроможними", – цитує Санчеса ESPN.

Нагадаємо, завтра о 18:00 за київським часом Катар відкриє домашній турнір матчем проти Еквадору. Кілька днів тому з'явилися чутки, що господарі Мундіалю заплатили окремим гравцям "бананових", а ті повинні забезпечити "правильний" результат.

Замість України люди з 4 дивізіону – найгірші гравці на ЧС-2022, хто б'є аномальну кількість пенальті та топ конфузів