УКР РУС

"Чому мене не покарали як Ісмаїлі?": Кадар написав відкритого листа ФФУ

1 листопада 2018 Читать на русском

Захисник Динамо Тамаш Кадар, дискваліфікований на 3 матчі, написав відкритого листа ФФУ з проханням пояснити, чому до нього не можуть застосувати тих самих санкцій, як до його колеги з Шахтаря Ісмаїлі.

"Я буду дуже коротким. Я дійсно вірив у те, що в знак поваги до мене як до представника футбольної спільноти, ви знайдете час мені відповісти. Ваш щільний графік, схоже, не дозволив цього зробити. Проте, це впливає на мою надію, що в врешті-решт справедливість буде понад усе під час вашої наступної зустрічі.

Шахтар – Динамо: став відомий арбітр матчу

Я відважусь повторити, що я маю на увазі. Я був дискваліфікований на 3 матчі за сумнівну помилку, попри це я був готовий отримати покарання. Щоправда, з однією деталлю – згідно з вашими принципами, а саме Контрольно-дисциплінарного комітету, який представляє президент Шумілов.

Найсильніші клуби України, Динамо та Шахтар, мають грати очну зустріч у найсильніших складах. Такий принцип був застосований відносно мого колеги з Шахтаря Ісмаїлі, який отримав 2 матчі дискваліфікації замість 3 за статею "агресивна поведінка" – з єдиної причини, що у нього матч з Динамо. Зараз у мене матч із Шахтарем. І я не бачу жодних причин, чому моє покарання повинно базуватись на іншому підгрунті і права гравців одного клубу відрізняються від прав гравців іншого. З повагою та надією", – написав Кадар.

Шахтар – Динамо: 4 з 5 найгостріших гравців УПЛ представляють лідерів, або Антирекорд і велика проблема Фонсеки