УКР РУС

Чи має Саутгейт залишити збірну Англії: Ширер оголосив свій вердикт

13 грудня 2022 Читать на русском

Алан Ширер вважає, що Саутгейт має привести Англію до успіху на Євро-2024.

Легендарний у минулому англійський бомбардир Алан Ширер оголосив свій вердикт щодо майбутнього Гарета Саутгейта на посаді головного тренера збірної Англії. Чемпіон Англії у складі Блекберна вважає, що Саутгейт має залишитися та привести команду до успіху на наступному Євро.

Лінекер назвав головну фішку збірної Англії, якої не було до приходу Саутгейта

"Я нітрохи не сумніваюся, що Гарет Саутгейт повинен залишитися тренером збірної Англії, щоб вивести нас на чемпіонат Європи 2024 року. Усвідомлюю, що він не привів нас до перемоги на ЧС у Катарі, але закликаю дивитися на картину ширше. Не тільки в тому, як ми грали на цьому турнірі, але й у плані прогресу, досягнутого за шість років його керівництва.

Згадайте, якою була збірна Англії у 2016 році, коли Гарет її очолив. Команда була у руїнах. Ми були посміховиськом під керівництвом Роя Ходжсона, а після історії з Семом Аллардайсом здавалося, що ситуація не може бути ще гіршою. І порівняйте це із тією ситуацією, в якій ми зараз перебуваємо.

Після виходу до півфіналу на ЧС-2018 та фіналу Євро-2020 вихід до чвертьфіналу ЧС-2022 може здатися кроком назад, але ми безперечно рухаємося у правильному напрямку. Зараз ми кращі, ніж на будь-якому з цих двох турнірів, хоча цього разу ми не зайшли так далеко", – зазначив Ширер у своїй колонці для ВВС.

Франція обіграла Англію у достроковому фіналі ЧС-2022 – Кейн драматично повторив Бекхема, Грізманн і Жиру вирішили все