УКР РУС

"Червона картка Яремчука – це реакція, але він відповів неправильно": наставник Гента прокоментував вилучення українця

27 грудня 2020 Читать на русском

Головний тренер Гента Хейн Ванхазебрук поділився думками щодо червоної картки нападника команди Романа Яремчука.

"Ми прострелили собі ногу цієї червоною карткою, але добре зіграли і вдесятьох. Ми весь матч перебували у хорошій формі і були небезпечними. Мої хлопці билися до останньої хвилини.

Яремчук перепросив за безглузде вилучення у матчі проти Кортрейка

Те, що ми не забили, майже маленьке диво. Але іноді це буває непросто. Воротар Кортрейка часто перебував у вигідному положенні, а коли це було не так, удача була на його боці. Шкода, що ми програли, але, як тренер, я задоволений, що ми створювали моменти у меншості. Шкода, що жоден з них не був реалізований. Коротко: я задоволений грою, але ми їдемо додому без очок.

Я можу коротко розповісти про цю червону картку. Це реакція, але такий нападник, як Яремчук, повинен вміти з цим справлятися. Він відповів неправильно. Суддя потім сказав мені, що це був удар по обличчю, але це неправда, це був поштовх. У всякому разі Роману не варто було так поводитися.

Яремчук вибачився після фінального свистка у роздягальні. Він звернувся до команди і вибачився. Він сказав, що дуже стурбований тим, що залишив команду в меншості. Я ціную це, але це має значення тільки в тому випадку, якщо стане уроком для нього. Кожен гравець повинен розуміти, що йому можуть багато чого сказати, щоб вивести з рівноваги. Нехай це буде уроком для всієї команди", – цитує Ванхазебрука офіційний сайт Гента.

Гент програв "битву українців" та перервав вдалу серію – червона картка Яремчука стала фатальною