УКР РУС

"Чемпіонат УПЛ обіцяв бути як ніколи сильним": Красніков пояснив, як війна зірвала новий розквіт футболу в Україні

16 березня 2022 Читать на русском

Віце-президент Металіста Євген Красніков переконаний, що український футбол мав би вийти на новий рівень, якби не вторгнення росіян.

"Довгі роки, спостерігаючи за тим, що відбувається з боку, Ярославський ухвалив рішення знову повернутися у великий футбол, і подарувати харківським уболівальникам ті незабутні емоції, які вони відчували за часів його президентства. За півроку він робить футбольну революцію у Харкові.

Директор Полісся вступив до тероборони: "Після перемоги Україна матиме величезний вплив у світовій політиці"

Ярославський повертає бренд, розпочинає реконструкцію стадіону, робить величезну кількість шикарних полів останнього покоління та відроджує академію, а у Металісті з’являються гравці, які набагато перевершують рівень Першої ліги. Стадіон засяяв новими фарбами. Відвідуваність перевершила всі очікування, що послужило поштовхом не лише до розвитку футболу в Харкові, а й у всій Україні. Металіст підняв планку на високий рівень, який підтримали криворізький Кривбас, житомирське Полісся. З’явилися міцні Оболонь, Альянс.

Клуби УПЛ – СК Дніпро-1, Зоря, Динамо, Шахтар, Ворскла, Олександрія – почали підсилювати свої склади якісними виконавцями. Якби не трагічні події, які відбуваються в нашій країні, наступний чемпіонат УПЛ обіцяв бути як ніколи сильним.

Упевнений, світло переможе пітьму, добро переможе зло, в Україну повернеться світ, а українські вболівальники побачать футбол найвищого рівня у виконанні рідних команд. Слава Україні!", – зазначив Красніков у інтерв'ю Sportarena.

До слова, протистояння незалежної України з ганебною Росією триває. Команди, федерації та спортсмени з усього світу підтримують нашу країну, яка вже стала символом свободи та незламності, а сили ЗСУ відбивають наступ загарбників.

Росія напала на Україну: CAS відхилив скаргу росіян, Шевченко прийме біженців, Суркіс відповів фанатам Динамо (LIVE)