УКР РУС

Челсі знайшов конкурента для Мудрика – "сині" готові виплатити за нього штраф

23 квітня 2023 Читать на русском

Лондонський Челсі планує підписати влітку вінгера Мілана Рафаеля Леау.

Португальський гравець "россонері" привернув до себе увагу чудовою грою в чемпіонаті Італії. Низка клубів влітку спробують вмовити Леау покинути Мілан.

Барселона націлилася на двох зірок Челсі – чемпіона світу хочуть поцупити задарма

Як повідомляє Football Italia з посиланням на A Bola, Челсі вірить, що зможе вмовити гравця приєднатися до команди. Вінгер "россонері" все ще має сплатити штраф Спортингу за розірвання контракту в односторонньому порядку у 2018 році. Ця сума складає близько 20 мільйонів євро. Лондонців це не лякає, і вони вже провели перемовини з керівництвом лісабонського клубу щодо сплати штрафу за Леау, якщо трансфер відбудеться.

Здебільшого вінгер "россонері" з'являється на полі на лівому фланзі атаки. На цій позиції звик грати Михайло Мудрик. Отже, якщо Леау перейде до Челсі, він буде конкурентом українця за місце в стартовому складі.

Чинний контракт португальця з Міланом розрахований до 2024 року. Раніше повідомлялося, що сторони усно домовились про продовження угоди. Рафаел Леау у 28 матчах за "россонері" в чемпіонаті Італії забив 10 голів та зробив шість результативних передач. У Лізі чемпіонів в активі гравця 10 матчів, в яких він оформив один гол та віддав три асиста.

Мілан проти Інтера в 1/2 ЛЧ: гол Шеви, абсурдний регламент і перший крок до рекордів – битва легенд, яка не повториться