УКР РУС

Челсі переграв Евертон та продовжив безпрограшну серію до 11-ти матчів, Вест Хем без Ярмоленка впевнено здолав Лідс

8 березня 2021 Читать на русском

В рамках 27-го туру АПЛ Евертон на виїзді поступився Челсі, а Вест Хем без проблем здолав Лідс. Звіт про матчі читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2020/21, 27-й тур

Челсі – Евертон – 2:0

Голи: Годфрі, 31 (автогол), Жоржінью, 65 (пен)

Вест Хем – Лідс – 2:0

Голи: Лінгард, 21, Доусон, 27

Нереалізований пенальті: Лінгард, 21 (Вест Хем)

Челсі при Тухелі ще не знав поразок, а їхня безпрограшна серія у всіх турнірах сягнула 10-ти матчів, але Евертон, який знаходиться у чудовій формі, мав усі шанси, щоб зупинити лондонців.

У середині першого тайму господарі вийшли уперед – Алонсо прострілював у штрафний майданчик на Хаверца й м'яч рикошетом від Годфрі залетів у сітку. "Іриски" одразу кинулись в атаку, щоб повернути рівновагу, але до перерви нічого створити не змогли.

Легенда АПЛ К'юелл звільнений з Олдхема

На 65-й хвилині "пенсіонери" заробили одинадцятиметровий за фол Пікфорда у штрафному майданчику. Його без особливих проблем реалізував Жоржінью. До кінця матчу підопічні Карло Анчелотті відчайдушно намагались відквитати хоча б один гол, однак в атаці нічого не вдавалось, ще й суперник постійно пресингував. Зрештою, фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу Челсі – 2:0.

Здобуті очки допомогли "синім" закріпитись на четвертій сходинці турнірної таблиці, а також скоротити відставання від Лестера до 3-х залікових балів. Евертон залишився на п'ятому місці чемпіонату.

Вест Хем у рідних стінах приймав Лідс. Ще до перерви "молотки" оформили собі комфортну перевагу у рахунку. На 21-й пенальті не зумів реалізувати Лінгард, але він одразу впорався на добиванні, а трохи згодом ще один поклав Доусон.

У другій половині зустрічі підопічні Марсело Б'єлси перехопили контроль над м'ячем, однак забити ніяк не вдавалось – господарі вдало оборонялись, та зрідка огризались небезпечними контратаками. Зрештою, відквитати хоча б один гол гостям так і не вдалось. У підсумку – впевнена перемога Вест Хема – 2:0.

Барселона "виграла" дербі Мадрида, Баварія прибила Дортмунд, Сульшер шокував Пепа і перевершив Фергюсона – огляд вікенду