УКР РУС

Челсі визначить долю Почеттіно влітку – тренеру Мудрика озвучили головну ціль за два тури до завершення АПЛ

5 травня 20:08 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Керівництво Челсі поставило перед головним тренером Маурісіо Почеттіно складне завдання.

Аргентинський тренер на чолі "синіх" розпочав невдало. Контракт Маурісіо Почеттіно з Челсі розрахований до 2025 року та має опцію продовження. Як інформує журналіст Девід Орнстейн, керівництво "синіх" може звільнити фахівця, якщо він не виконає одну умову.

"Ти – лайняний Ярмоленко": Мудрику дісталось від фанатів Вест Хема – відео

"Ситуація з Маурісіо Почеттіно буде переглянута влітку. Челсі вимагає, щоб вони кваліфікувалися в ЛЧ – але через Лігу Європи, а не через Лігу конференції.

Коли ви бачите такі імена, як Конте, Моурінью, Хансі Флік та Рубен Аморім, пов'язані з Челсі, я впевнений, що вони очолять клуб, якщо з'явиться вакансія – але її поки що немає", – розповів Орнстейн в інтерв'ю NBCSportsSoccer.

До речі, у понеділок 6 травня в АПЛ Крістал Пелас прийматиме Манчестер Юнайтед. Прогноз на матч від ліцензійного букмекера GGBET: лондонці переможуть вдома іменитого суперника. Коефіцієнт на перемогу Пелас – 2,34. Звитягу МЮ оцінили у 2,95. У нічию вірять найменше – 3,91. Фахівці очікують результативного матчу. На стандартний тотал більше (2,5) букмекер GGBET виставив коефіцієнт 1,53, тоді як на тотал менше можна поставити за 2,6.

Перемога в Лізі Європи дає право зіграти на груповій стадії Ліги чемпіонів, але для цього потрібно отримати путівку в другий по значенню європейський турнір.

Наразі Челсі перебуває на сьомому місці з 54 очками після 36 турів АПЛ. Від п'ятої сходинки, яка дає право зіграти в ЛЄ, лондонці відстають на шість очок.

Челсі зім'яв Вест Хем і обійшов МЮ – Мудрик віддав передасист, створив пачку моментів, хет-трик поперечин, шоу Джексона