УКР РУС

Челсі та Манчестер Сіті попередили про виключення з АПЛ – відомо, коли клуби почують вердикт

21 березня 13:18 Читать на русском
Автор: Ольга Любушкіна

Челсі та Манчестер Сіті можуть доповнити список клубів, які отримали покарання за фінансові порушення.

Англійська Прем'єр-ліга продовжує переслідувати команди за порушення фінансових правил. Ноттінгем та Евертон вже отримали покарання у вигляді зняття очок. Челсі та Манчестер Сіті також загрожують санкції.

Судаков може стати партнером Зінченка або Мудрика – на лідера Шахтаря полюють ще три клуби АПЛ

Як повідомляє The Sun, керівництво обох клубів повідомили, що їх можуть виключити з АПЛ, якщо їхню провину буде доведено. У Челсі виявили фінансові порушення, скоєні за часів Романа Абрамовича, коли платежі агентам здійснювалися з рахунків, які не проходили через бухгалтерію клубу.

Що стосується Манчестер Сіті, то проти них висунуто 115 звинувачень у лютому 2023 року. Тривалий розгляд справи Комісією заплановано розпочати в жовтні або листопаді, але остаточне рішення очікується не раніше березня або квітня 2025 року.

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET. Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

Нагадаємо, Челсі наразі перебуває на 11-му місці у турнірній таблиці АПЛ з 39 очками. Манчестер Сіті розташувався на третій сходинці з 63 балами.

Зінченко б'ється за чемпіонський пояс, виживання Миколенка, сенсація в ЛЧ – фініш сезону АПЛ інтригує, як ніколи