УКР РУС

Челсі планує сенсаційний трансфер ображеної зірки Барселони – наступник Лемпарда може посприяти

11 квітня 2023 Читать на русском

Барселона може втратити свого зіркового півзахисника Гаві. Англійський клуб вже розпочав перемовини.

Челсі в пошуках підсилення звернули увагу на молодого хавбека "блаугранас". Англійський клуб хоче скористатися тим фактом, що у Гаві немає професіонального контракту і він може стати вільнім агентом влітку.

"Не можна радіти одному очку": Хаві розповів, чого бракувало Барселоні в матчі проти Жирони

Як стало відомо AS, перші кроки Челсі вже зробив три тижні тому. Представники "синіх" зустрілися з агентом гравця у Мадриді. Англійська делегація намагалась донести до Гаві своє бажання залучити його до команди й те, що він отримає статус зірки в амбітному проєкті. Очікується, що найближчим часом сторони обговорять більш детально стратегію ймовірного трансферу.

Гаві дуже засмучений тим, що Барселона не приділила належної уваги до його справи та проблем з угодою. Зазначимо, що "блаугранас" врешті-решт не змогли зареєструвати контракт гравця через фінансові проблеми. Цією плутаниною і має намір скористатися Челсі. Ще одним стимулом для переходу Гаві у стан "синіх" є можливий прихід Луїса Енріке на посаду головного тренера команди. Лондонці зустрічались з іспанським наставником і влітку він може очолити команду. Між Гаві та фахівцем теплі стосунки. Луїс Енріке свого часу надав молодому гравцю його перші хвилина на полі у складі основної команди Барселони.

Нагадаємо, що півзахисник провів в цьому сезоні 27 матчів за "блаугранас" в Ла Лізі. В його активі один гол та три результативні передачі.

Циганков привіз із Камп Ноу сенсаційну нічию – хороший матч українця зіпсували партнери, які не дали забити