УКР РУС

Челсі на порозі кадрової катастрофи – завершуються контракти 4 основних захисників

10 грудня 2021 Читать на русском

Лондонський клуб мусить пришвидшити перемовини з оборонцями, які незабаром зможуть піти вільними агентами.

Челсі ризикує втратити 4 важливих захисників. Сезар Аспілікуета, Антоніо Рюдігер, Андреас Крістенсен і Тьягу Сілва мають контракти лише до червня 2022-го і через пів року стануть вільними агентами.

Тухель має 3 матчі на подолання мінікризи в Челсі – Абрамовіч готовий втрутитися

За інформацією Eurosport, партнери обурені, чому капітан Аспілікуета досі не отримав пропозицію щодо пролонгації. Через прогрес Джеймса та Чалоби баск отримує менше ігрового часу, але залишається надійним варіантом в лінію оборони.

З Рюдігером інша ситуація. Він зараз на піку, восени був чи не найкращим центрбеком планети, тому має смачні пропозиції з інших клубів. Як повідомляє Daily Mail, німець може стати одним з найбільш високооплачуваних центрбеків. Реал, ПСЖ, Баварія та Ювентус готові виписати Тоні зарплату в розмірі 450 тисяч євро на тиждень.

Челсі вже домовився з Крістенсеном про новий контракт, але потім футболіст змінив умови. Це обурило Томаса Тухеля, який поставив данцю ультиматум. Поки що Андреас думає. Якщо конкуренти підуть, він може стати центральною фігурою в обороні Челсі.

Найпростіший випадок з Тьягу Сілвою. Бразилець підписує з Челсі контракти на рік. Про довгострокову угоду з 37-річним захисником не йдеться. Ближче до кінця сезону сторони обговорять ще один річний контракт, оцінивши стан Сілви.

Всі 4 футболісти залишаються важливими елементами в системі Тухеля. У цьому сезоні вони провели по 5-6 матчів Ліги чемпіонів і по 9-14 матчів АПЛ.

Пуккі присоромлює Роналду з Кейном, найбагатший клуб планети вилітає, похмілля легендарного чемпіона АПЛ