УКР РУС

Челсі легко здолав Саутгемптон і вийшов у фінал Кубка Англії

22 квітня 2018 Читать на русском

Лондонський Челсі завдяки голам Олів'є Жиру та Альваро Морати обіграв Саутгемптон у півфіналі Кубка Англії та вийшов до фіналу, де на нього чекає зустріч із Манчестер Юнайтед.

Челсі повністю взяв під контроль гру зі стартових хвилин і ще до перерви мав здобути комфортну перевагу над Саутгемптоном. Однак, "святим" неабияк щастило: ні 60 % ігрового часу володіння м'ячем, ні 9 ударів у бік воріт Маккарті за першу половину гри "сині" не зуміли перетворити в забиті м'ячі.

Але після перерви все відразу змінилося. Жиру підхопив м'яч після невдалого прийому Азара, накрутив кількох оборонців і кіпера Саутгемптона й спокійно відправив його в сітку. Підопічні Х'юза побігли відігруватись і навіть забили зусиллями Чарлі Остіна, але арбітр справедливо відмінив взяття воріт через фол.

Зрештою зіграла заміна від Антоніо Конте. Мораті, який замінив Жиру, вистачило двох хвилин на полі, щоб влучно головою замкнути подачу Аспілікуети з правого флангу. 2:0 за Челсі й на лондонців очікує протистояння з Манчестер Юнайтед у вирішальному поєдинку. Фінал Кубка Англії відбудеться 19 травня.

Кубок Англії, 1/2 фіналу

Челсі – Саутгемптон – 2:0

Голи: Жиру, 46, Мората, 82