УКР РУС

Бєлік назвав аспект, у якому Русин сильніший за Супрягу

18 березня 2020 Читать на русском

Колишній форвард збірної України Олексій Бєлік оцінив гру нападника СК Дніпро-1 Владислава Супряги, права на якого належать Динамо.

"Супряга – це хороший перспективний футболіст. І було зрозуміло, що рано чи пізно він почне забивати. Він не є гравцем стартового складу СК Дніпро-1, тому шість його забитих м'ячів в п'яти останніх поєдинках викликають приємне здивування і приковують увагу.

Супряга та Максимов визнані найкращими гравцем та тренером УПЛ в лютому

Владислав, напевно, тренувався з максимальною віддачею. Матч з Динамо це тільки підтвердив. Вилучення у складі киян в дебюті поєдинку загнало дніпрян в глухий кут, вони не знали, як далі діяти в першому таймі, план на гру зламався. Але в другому таймі вийшов Супряга і реалізував всі свої три моменти.

Чому Супряга відразу не заграв у Динамо? Там тиск вищий. До того ж не варто забувати, що у Влада ще є слабкі сторони, над якими форварду потрібно працювати, а в Києві чекати не можуть. Результативність Супряги, звичайно, приваблює. Але якщо взяти того ж Русина, то він більше працює на команду, можна сказати, він гравець штрафного", – сказав Бєлік у коментарі Команда 1.

Збірна України отримала проблеми в атаці незадовго до Євро-2020 – ким Шевченко може замінити лідера