УКР РУС

Буяльський оцінив тріумф над Брюгге – чуйка тренера, складний газон та переможний гол

26 лютого 2021 Читать на русском

Півзахисник Динамо Віталій Буяльський висловився щодо напруженої перемоги у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи проти Брюгге (1:0).

"Було важко, тому що тут поле трохи інше. У цьому плані було дуже складно. Учора ми провели лише одне тренування та ще не звикли до цього поля. Але знали, що матимемо момент попереду і його потрібно буде використати. На теоріях тренер про це казав – момент у нас буде, головне – зіграти в обороні на нуль.

Брюгге – Динамо – 0:1 – відео гола та огляд матчу

У першому таймі ми більше думали не про атаку, а про оборону, щоб не пропустити гол. А в другій половині почали грати вперед, більш розкуто. Як я вже сказав, ми розуміли, що момент у нас буде – і його потрібно правильно реалізувати. І ми його реалізували. Десь всередині кожен нервував за нічийного рахунку, але це на команді не позначалося.

Мій гол? Родрігес віддав м'яч за спину захисникам, а центральний оборонець думав, що я бігтиму на дальню штангу, але я побіг на ближню. Вийшло випередити його та забити коліном", – цитує Буяльського офіційний сайт Динамо з посиланням на "Футбол 2".

Зауважимо, Динамо вже сьогодні дізнається суперників на стадії 1/8 фіналу ЛЄ. Кияни, до слова, можуть зіграти навіть із Шахтарем.

Динамо вистраждало перемогу над Брюгге та пробилося в 1/8 фіналу ЛЄ – красивий гол і вдала заміна Луческу