УКР РУС

Буяльський – про невиклик у збірну України: Буду концентруватися на Динамо, тут я приношу більше користі

7 березня 2021 Читать на русском

Лідер Динамо не робить проблеми зі своєї відсутності в розширеному списку Андрія Шевченка на стартові матчі відбору до ЧС-2022.

"Я вже там був (у збірній – прим. "Футбол 24"). Мене викликали три чи чотири роки. Особливої користі команді не приношу. Виходив в матчі з Люксембургом на 5 хвилин на позицію правого захисника. Потім з Косово хвилин на 5-7. Це я про офіційні матчі кажу.

Шевченко оголосив список гравців на перші матчі кваліфікації ЧС-2022 – без Буяльського, дебютант та велике повернення

Якщо не викликали – нічого страшного. Буду концентруватися на клубі. Тут я приношу більше користі. Ні на кого не ображаюся, це футбольні моменти. Поважаю головного тренера збірної і буду тільки вболівати за команду. Ніякого конфлікту немає. Завжди вітаємося з Шевченком, коли він приїжджає. У нас нормальні стосунки", – розповів Буяльський в ефірі Профутбол Digital.

Нагадаємо, Андрій Шевченко не включив Буяльського у розширений список футболістів збірної України на матчі проти Франції, Фінляндії та Казахстану. Це рішення тренера викликало здивування, адже Буяльський останнім часом є лідером Динамо та забиває важливі м'ячі.

Унікальний солдат Динамо: чому Луческу робить ставку на Буяльського, а Шевченко вперто не бачить його у збірній