УКР РУС

"Був би він наш, дали б йому", – Блохін і Бєланов розкритикували Луческу за слова про Лобановського

9 квітня 2019 Читать на русском

Володарі "Золотого м'яча" Ігор Бєланов та Олег Блохін розкритикували Мірчу Луческу за слова про Валерія Лобановського та закликали його з більшою повагою говорити про українського фахівця.

"Хотів би попросити Мірчу Луческу, щоб він не висловлювався про Валерія Лобановського. При всій повазі до Луческу, це абсолютно неправильно, не робить йому честі.

"Ювентус давав за Заварова 3 мільйони, Лобановський просив 6". Перші трансфери українців і погана аура Блохіна

Говорити про людину, якої немає, яка творила історію, як і Олег Блохін. Кожен з нас, який свій вклад вніс, говорити, хто кращий, а хто гірший – не робить йому честі. Попросив би його, щоб він утримався в майбутньому, такі речі більше не говорив. Це неправильно, неповага до нашого тренера. Можна зробити все, що хочеш, виграти все, що завгодно, але коли людину пам'ятають, поважають і цінують у нас, то хотів би попросити його поводити себе більш гідно", – сказав Бєланов.

"Так він же не наш", – додав Блохін про Луческу. "Був би наш, ми б йому, можливо, дали десь", – цитує Бєланова та Блохіна Segodnya.

Зазначимо, раніше Луческу сказав, що його здивувало високе місце Лобановського у рейтингу тренерів за версією France Football. Румун наголосив, що у Метра не було серйозних досягнень за кордоном. До слова, Лобановський посів 6 місце у звітному рейтингу, а Луческу опинився на 41-й позиції.

"Ми продали гравців на 150 мільйонів". Сергій Балтача хоче відкрити у Лондоні академію імені Лобановського