УКР РУС

Буряк: Нехай Динамо з такою ж поганою грою виграє Лігу чемпіонів

27 вересня 2020 Читать на русском

Легенда київського клубу оцінив шанси Динамо на вихід у груповий турнір найпрестижнішого клубного турніру Європи.

"Динамо було фаворитом дуелі з Гентом і є ним після матчу в Бельгії. Кияни в першому матчі досягли досить переконливого результату, перемігши на виїзді з рахунком 1:2. Але є друга гра. Тренер Гента говорить, що з Динамо можна грати, і його команда це доведе. Зараз тренерському штабу киян потрібно побудувати тактику так, щоб досягти результату і потрапити в основну сітку Ліги чемпіонів.

Динамо – Гент: кияни оголосили розклад офіційних заходів перед матчем Ліги чемпіонів

Як сказав президент київського клубу, Динамо, звичайно, потрібно покращувати гру. З Гентом другий тайм кияни краще провели. Проте у команді є виконавці, які повинні грати трохи краще і зробити хорошу картинку для вболівальників. Зараз в Динамо є проблеми, але є і результат. Але, знаєте, нехай з такою ж поганою грою кияни виграють Лігу чемпіонів. Нема питань.

Потрібно розуміти, що є об'єктивні причини. Тільки кілька турів зіграли, багато травмованих футболістів. У непростій ситуації Луческу прийняв Динамо. У команди багато проблем. Але подивимося, як воно буде", – цитує Буряка Sport.ua.

Нагадаємо, вже 29 вересня Динамо прийме Гент у матчі-відповіді раунду плей-офф кваліфікації ЛЧ. Поєдинок стартує о 22:00. Матч у Бельгії завершився перемогою киян з рахунком 2:1.

"Динамо дуже близьке": Італія смакує Супрягою, агенти Суркіса, Луческу присвятили пісню – до ЛЧ лише півкроку!